mezi řádky je plno noční tmy....a tak....je to jen pokus o jinou formu básně :-)
10.06.2008 22:15:00 | Verena
Forma i nápad se mi docela líbí, ale... Vyjádřilabych to tak, že je tu spousta místa mezi řádky, ale není moc co tam hledat.
10.06.2008 22:12:00 | Elvien
Pěkná básenka. ST! za obsah, četla se mi s lehkostí, trochu jsem se zamyslela, leč nemohu dosti porozumnět, neb stáří je pro mne trošičku daleko, ovšem mé tělo je zralé do truhle ...
10.06.2008 22:09:00 | NikitaNikaT.