Chci abys byl můj III.
Strach.
Děsím se okamžiku,
kdy otočíš se zády.
Děsím se verdiktu,
nevyřčeného.
Strach.
Mám strach z toho,
že nepřistoupíš na moje pravidla,
bojím se,
bojím se tvé odpovědi.
Strach.
Ve chvíli, kdy se loučíš,
mě napadá,
co když je to naposled,
co s tebou můžu být?
Strach.
Fantazie na tisíc obrátek,
přimhouřený oči,
v nevědění.
Tak jak..? Ptám se.
Strach.
Ptám se a odpověď nečekám,
a snad ji ani nechci znát.
Co ukrývá?
Pár slov tichých. /zatím neřečených/
Strach.
Když zavřu oči, vidím tvou tvář,
zahalenou otazníkem.
Vidím ten strach,
vepsaný v mé vlastní tváři.
Strach.
***
****
***
Strach.
Strach.
Strach.
Z nevědění.
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
Komentáře (0)