Anotace: enigman je autorem půlky, já zbytku - nejde to tu rozlišit ale možete hádat kerý slova sou čí...
Jsou to nádherné verše a moc se mi líbí termín "cinknula". Taky si zatím netroufnu hádat, ačkoliv... ne. Zatím ne:-)
11.06.2008 21:59:00 | abcabcabc
hadat se neodvazuji, na to vas znam prilis malo, ale jako celek se mi to libi, skvele obraty a rymy, rytmus taktez, myslenka, no proste nemam tomu, co bych vycetla a jsem tomu rada :)
gratuluju vam obema...
11.06.2008 10:44:00 | saddova
... čí slova ... jsou čí ...??
to asi výskledek neovlivní
jsou naše tužby jinačí ??
nebo jsme všichni divní ...
/*- .. . jo, jsme to my, ...
... ... .... i když, .. my stokrát jinak ...
11.06.2008 00:26:00 | HarryHH
keby som mala klobúk, tak ho "smekám" ... je to ako hudba... ďakujem ... obom :)
10.06.2008 23:32:00 | sophia92