Výčitky
Anotace: Vojtovi......má zpověď.... promiň, že jsem neviděla tvé problémy, nikdy si to neodpustím.... snad mi tam ze zhora odpustíš aspoň ty!
Byl jsi skvělej kluk
trochu tichej
malinko zakřiknutej
kdysi i šťastnej
je mi strašně líto
že neviděla jsem to
žes mě žádal o pomoc
teď ničí mě bezmoc
měla jsem svých starostí dost
nepoznala jsem tvou žádost
že s někým potřebuješ mluvit
výčitky mě budou trápit
celej můj život
mí starosti malicherný
zapříčinili
že jsem nepoznala ty tvé
úzkostné
nepomohla jsem ti
PROMIŇ MI
slzy po tvářích mi stékají
čas zpět nevrátí
slzy ubohé nic nezmění
vyřešils to po svém
můžu jen plakat nad tvým hrobem
ve kterým teď ležíš
snad mi odpustíš
mou sobeckost
mou sebestřednost
mou „nepomoc“
prosím, neměj na mě zlost
výčitky mě provází
snad ti TAM nic neschází
já si nikdy neodpustím
že snad mou vinou tě neuvidím
už nikdy
promiň, kamaráde
všemu bych dala vale
jen kdyby čas šel vrátit
tvůj život navrátit
promiň Vojto
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 353x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, blue, toužím.jít.dál, Dedillope, Petbab, a_tao, waterlily, Kyle, Belmon
Komentáře (5)
Komentujících (5)