san-dee
San-dee
Padala hvězda
a já měl přání,
abych se s Nikol
líbal bez ustání.
Nikol je z Jihlavy
srdce jí bije,
je mlaďoučká
je krásňoučká,
je prostě moje.
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: kejtyyy, WAYWARD, igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)