Únik
Ten večer uháněly mraky níž a tišeji po obloze
A lidé byli opět šediví
Bila hodina klekání
a někteří vycházeli z přístřešku Páně,
spokojeni s odkrojením černých kroků
Noční hábit byl protkán bílou pavučinou,
svítil Čekající
A stíny v potemnělém chodníku už nebyly ani znát
Kabát přikrádající se noci lámal světlo několika pozdních bludiček
I já čekal a přesto jsem byl nucen zvát se Kráčejícím
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Emma Kulíková, Agniezka, hanele m., JEIDY, Elena Suchomel
Komentáře (0)