Jiskřička naděje
Jiskřička naděje - držíš ji v dlani
jiskřička naděje nesvítí v očích
za jskrou naděje své kroky stočíš
tápeš ve tmě, sám v plotě kůl,
jiskřička naděje svítí do tmy
- bílá hůl...
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: kroužek, Tacca, Holis, monterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)