říkejte si tomu mrhání slovy
Anotace: v mnoha slovech se ztrácí význam sdělení (protože k tomu všemu ještě mluví mysl)
říkejte si tomu mrhání slovy
ale dispozice velkohubých básníků jsem ztratil
i cit se vyrovnal s tundrou Sibiře
vyčlenění je mým společníkem oslav samoty
Třeba mrhám slovy,ale…
…
Perverse normality
…
Dekadence extravagance
…
Alibismus
…
Deliriální egocentrismus
Bezkonceptuálně mrhám slovy !
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Severka, rohypnol, 6thSun, Psavec, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)