Vzpomínka
Zastřená pod proudy slov,
zpívá tiše píseň labutí,
když jí hlavou proletí,
vzpomínka na tebe..
vzpomínka na tebe..
Pomalu padá sníh,
hvězdy svítí víc a víc,
brána snů se otvírá,
a poslední co zůstává..
vzpomínka na tebe..
Něco končí
něco začíná
v dálce vidí
rozkvetlá poupata
Ona utíká, ale vzpomínka na tebe.. stále někde je..
Přečteno 319x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, Psavec, callowsick, La Suneteto, Skaja, slunicko.o.o
Komentáře (5)
Komentujících (5)