Tak to Ti přeji...
12.06.2008 16:32:00 | Chancer
Tvoje sms-ky z Nebe, příteli,
ty by se měly tesat do kamene....
nikdo si tak často nevzpomene.
Co do kamene!
Do mramoru...
proč si tak daleko, na potvoru ?
Pokaždé mě rozchechtáš,
cestou do práce.
.........................
Teda to je vlna. Vlastně mi to vůbec nepřijde kyčovité a přitom .. sms, nebe, mramor ... Je to tak zvláštně úpřímné, psané s nadhledem a jakousi vnitřní vírou, optimistickou lítostí ... chvíli mi vadilo "na potvoru" .. ale co, šak ať si čověk zanadává, když mu něco vadí ... civil tomu neskutečně sedí.
Zbytek už mě spíš pustil, ale mám z básně dobrý zážitek.
11.06.2008 19:15:00 | Epona
Až na to "Sám táhneš nůši plnou bolesti" a "můj anděli", které mi tam jaksi nesedí, je to dokonalá báseň. Něco tak dobrého jsem dlouho nečetla =O)
11.06.2008 17:21:00 | Elvien