Vypičený věky

Vypičený věky

Anotace: Zbytečná sprostota?

VYPIČENÝ VĚKY.
Kdo má psát ty moudrý básně.
Vzývat dávný reky -
rýmovat plynně, s rytmem, krásně.

(a přitom slušně)

Zasraná práce pro blbý rutinéry.
To je hovno pro mě.
Nesnáším ty slovní kaskadéry -
píšou jenom o hovně.

(a přitom slušně)

To já píšu víc než líp.
Ba ano, píšu přímo vzletně.
I když v poezii dnes pes chcíp -
zavání tu trochu jemně.

(a přitom slušně)

Slova za sebe sama se mi kladou.
Tomu se říká "automatický psaní".
Appolinaire zvlád' to s bravúrou -
no a na mě zbylo to sraní.

(tak trochu neslušné)
Autor Hynas, 11.06.2008
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel