4. A

4. A

Anotace: Báseň napsaná ke konci školního roku jako óda na třídu 4.A

Poslechněte krátkou báseň
o třídě, kde vládne kázeň.
Kde se chytrost s krásou snoubí,
kde nemají žádné trouby.

Čistou (!) třídu mají dole
na té naší malé škole.
Chodí sem už čtvrtým rokem
- studium nesmí jít bokem.

V plném počtu každý den,
ráno rvou se do šaten.
Po vzdělání prahnou více,
než po krvi pijavice.

Biflují se bez přestávek,
to ví nejlíp třídní Slávek.
Dobře s nimi má se Re,
s ničím se moc.... nepáře.

Nejlepší jsou v účtu, v eku, ale také v matice,
levou zadní spočítají posloupnost i matice.
Nebojí se ani práva, PŘP, či jazyků,
v češtině pak prokazují znalost ruských klasiků.

Mysl mají stále svěží
od toho jak v knihách leží.
To co ale časem chátrá,
jsou ta jejich ztvrdlá játra.

Obdivujem, co kdo snese,
když paří na školním plese,
co všechno se do nich vejde
a co z toho potom vzejde.

Sami jste snad přišli na to,
které třídě patří zlato.
Jedná se o čtvrtou A,
jenž se nám tak zamlouvá.
Autor Eiffel, 11.06.2008
Přečteno 354x
Tipy 12
Poslední tipující: Fade_to_black, Rootness, Agniezka, Vlk v rouše, Nimo, mexx, Yukki, Bláznivá Markéta, Katterina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

No kdybych nebyla ze 4.B, tak byhc si myslela, že píšeš o mojí třídě :-D:-D

14.01.2009 20:59:00 | Gothic.Princess

líbí

Hezky jsi to vychválil...

26.10.2008 21:43:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel