To Sad
Ta básnička je tvoje, protože kdo je lepší? tvůrce nebo plagiátor? Beru to jako dialog, nelíbilo se mi co jsem u tvé básničky měl za představy.
12.06.2008 15:37:00 | Douša
:) prvni den zde a hned takhle jo? :)
hmm, musela jsem si to basen precistr nekolikrat, abych ji prisla na chut a nakonec ji shledavam lepsi nez co jsem napsala ja..uprimne.
lip si s temi slovicky hrajes...libi se mi...
12.06.2008 13:56:00 | saddova