Anotace: Jen tak sem si psal a vyšlo z toho todle.Jen abych to vysvětlil nerad chodím nakupovat takže si vždy všechno nakupuju ve velkém.Když pro boty tak troje.a tak podobně.má drahá polovička s toho šílí.
Napiš báseň co se děje s ponožkami pak :-)))
míša může psát jak je pere, ty jak je ...trháš :-D
ahoj
26.06.2008 11:24:00 | Douša
Vzhledem k tomu, že máte dvojčátka, už vidím to nakupování ve velkém v odrostlejším věku prcků. To bude vypadat, že oblíkáte stonožky 4 a krmíte celou Zoo a to teprve budou prodavačky koukat.
20.06.2008 12:25:00 | Páca