Něco z trochu jiného soudku, než je u tebe obvyklé, ale přesto to má tvou smutnou poetiku. Moc pěkné...
16.06.2008 10:02:00 | Kaaťa
nikdo neni dokonaly a uz se to od nas ani neocekava :)
sem tam ti vazne rym,ale myslim si, ze je to celkem povedena, navic velmi pekne obraty..
jen zkousej dal..
12.06.2008 19:29:00 | saddova
Ten obraz s kousíčkem beznaděje, který si výpravčí vybalí z ubrousku ke svačině, je velmi povedený. Možná by to chtělo, aby se i závěrečný verš rýmoval, ale i tak to vůbec špatný není:)
12.06.2008 16:15:00 | Ctěný pán