PLUJU
Lokla bych si vína
a tančila v noční trávě
Na jazyku slina
touží abych jednou zase psala... hravě
Urvala jsem si růži
stejnou jako tenkrát když jsem se přátelila
se mnou
teď ale nemám husí kůži
a náladu
mám tak nějak nedojemnou
nebyly zlý ty moje osamělý párty
jenže...
teď mam v ruce karty
a jsem přece hráč
tak sázím a ještě přihazuju
a pluju
nad vodou hlubokou až neni vidět na dno
možná právě proto
jde to sázení
tak snadno
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: Jana M., 6thSun, Kapika, WhiteSkull, Psavec, Ctěný pán, Kim (Ta samá Kim)
Komentáře (4)
Komentujících (4)