Anotace: možnost volby/ duše
tak tohle je primo skvely. strasne uveritelny. strasne hluboky. mozna se me to dotyka, protoze to znam...ale spis proto, ze je to vazne famozni.
15.06.2008 12:53:00 | Franti
no já tu mám někde střípky střepy střepiny - já bych měla mlčet (aj robotci mi píšou "ty kdo jsi bez ViNY... :o)
ale košatí se ti to v tom názvu ;o)
12.06.2008 23:50:00 | hanele m.