Zmatená..
.
p
a
dám..
z připojení
k oběžné dráze
.
-a hlava bolí..
mouchy,
na zaprášeném parapetu..
..schyluje
se
k dešti?
.. za každou cenu
chtěla, aby..
by..
byli..?
.
-šetři
silami..
zlámané pastelky!!
.. prý někam
do soumraku..
- kdo? co?!
já
čekám
a ty
nepřicházíš..!
.
- hlava bolí, bolí..
.
ozvěna
vrací
připojení k..
.
.. naše kroky
o padesát let zpátky
a stále dopředu..
.
Přečteno 346x
Tipy 16
Poslední tipující: Oťas, jedam, Iva Borecká, Bíša, Franti, Jiparo, enigman, Psavec, Cassandra, adida, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)