v promlčeném životě
bez tíhy nechtěných slov
bez pohlazení nevyslovených slov
uzavřeni sami před sebou
vtupujeme do života fantazie,
do života básní
***
Jiří s.
13.06.2008 13:13:00 | j.c.
kůň opět zaržál
a v trysku odletěl
však s nocí novou
postojí u víček
ne pro úděl
leč proto,
že chtěl
a směl
13.06.2008 08:31:00 | vodnař