ač je to zvláštní
touhle básní
mosty stavíš zas
v kapkách pěny skrytých krás
se kouzlo roztančí
a vřes jen tiše objímá
jako věčnost vteřina
...
15.06.2008 15:54:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
..myšlenky-vypustit..
..tělo-rozpustit..
..rozplynout se v nekonečno..
.................................
..to bych brala..
13.06.2008 04:47:00 | igniss
ne že by mi to včil nějak extra myslelo ale stejně myslím že takhle se mi u tebe líbí nejvíc :o)
13.06.2008 00:35:00 | hanele m.