Bolest
Anotace: mnoho cest je, jak však vybrat tu správnou?
bolest v srdci a zklamání jako černá díra rozpíná se,
jak zastavit to trápení
nedaří se
těžnou nohy, těžkne srdce do hlubin se propadá
kdy zapálit svíce
na život se podívat z druhé strany mince
težkne srdce, těžkne mysl
vzpomínka nám zůstává
ty jsi moje svíce co světlo životu dodává
zažhni svíci, zopal oheň co v srdci pomalou doutnává
rožhni ohen na tu cestu
neb bolest dusí mou duši
..
to zvládnu, odvahu si dodávám
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
Komentáře (0)