Bláznivá..?
Za mlhou očních víček..
A pěnou tichých slziček..
Ve stínu mladých větviček..
Hledíš mu do líček..
Maluje ďolíčky..
Z úsměvu pod víčky..
Čaruje čertíčky..
S cinkotem skleničky..
Ve dlaních prstoklad..
Kreslí Ti.. že má rád..
Zahříváš vlastní chlad..
Myšlenkou na návrat..
.. Ten, kdo má rád..
Přečteno 329x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pája Black, Iva Borecká, Bíša, toužím.jít.dál, zena, bělásek, WhiteSkull, 0-0, Taog, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)