Sedmikrásky
Anotace: květy po včerejší probděné noci zmizely do světa za lesem
Usnula jsem se sedmikráskami zaklíčenými v mých uších
Tohle mě povýšilo z prosté dívky na naivní slečnu
Nové obzory
Včera jsem poslouchala slova kvapně prchající ze zpovědnice
(Neměla bych to dělat
ale ztrestejte za to dívku s plochým obličejem)
Ta slova se červenala za své činy,
ale jen co opustila kostelní strop
pustila se do úst někoho úplně cizího
ale s takovým známým výrazem na přízvuku
že nikdo nepochyboval o jejich jedinečnosti
Je noc
a na zemi ve zpovědnici
se dusí malé hlavičky dvou uschlých sedmikrásek vytrhnutých z uší plné snů a ideí
o tiché louce za kopcem
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
Komentáře (3)
Komentujících (3)