Anotace: neznám jiné místo, které by více učilo pokoře, klidu a vnitřnímu porozumění
Úplně ke mně zavanula vůně santálových tyčinek, fakticky! Vím že je to spíš do Indie, ale vzalo mě to!
Jo! Ještě drobnost... JSEM FAKTICKY ŠŤASNÁ!!! Mám se dobře a v každém okamžiku děkuji Bohu za Jeho nesmírnou Lásku, kterou mě zahrnuje! :o))
24.07.2008 14:48:00 | Hannazka
Zbožňuju tu chuť i tu atmosféru! Já jsem totiž čajový maniak, musím ho mít pořád...
11.07.2008 20:20:00 | Chancer
..na čajovnu mám nádherné vzpomínky..snad i právě proto, že tenkrát byl v duši mír a klid...měla bych své srdce asi lépe..naladit..
14.06.2008 07:41:00 | Iva Borecká