Anotace: Hnusný vandalismus
Poezie je to špatná, to asi víme oba, spíš mi to připomíná text pro rap... ale to je jen m§j osobní názor:) Nicméně mě zaujalo to téma... i já mám za sebou doby, kdy po nocích se sprejem v ruce jsem vysvobozoval svět ze šedi:) Je však jen málo grafity, které bych označil slovem umění, a pokud ještě jsou na nevhodných místech - zde už je to vandalismus... toto téma je ale velmi složité a nestačí mi na to jen jeden komentář :) Jinak tip dávám:)
13.06.2008 19:24:00 | Ctěný pán