Specifická ...
Anotace: ... geriatrická ...
.
Se svými specifiky
jen budím otazníky
... prosté
Z pocitů nátělníky
pro staré prostatiky
ručníky froté
Dědkové nad nočníky
přemáhaj´ vzlyky
... posté
******************************************
... jen zdálky zní ...
Stále ta stejná
dojemná
píseň ...
*
---------------------------------------------------
.
Comment pro Andrea Vatulíková ... dílko "VŠEOBECNĚ VÍ SE…"
*
Přečteno 298x
Tipy 13
Poslední tipující: s.e.n, Noc17, Harr, Iva Borecká, Monsignore, Michal Kvido, Severka, 6thSun, WhiteSkull, prostějanek
Komentáře (2)
Komentujících (2)