býti
Anotace: býti bytím nebo bitím
býti jiným člověkem,
býti básníkem,
býti malířem,
býti...
jak zvednout své já,
a popsat běh života?
uchopit vzpomínky,
a popsat okamžik krásy?
neznám ta slova,
a protov zapomnění
utápím ducha svého snění
Komentáře (0)