Anotace: ...
nedělám nic jiného tedy zatím ...
15.06.2008 01:14:00 | jedam
Lež má opravdu krátké nohy, ale taková lež dokáže pořádně podkopnout!
14.06.2008 14:17:00 | Ewineccka
Někdy tě ta krátkonohá holka dostihne a neutečeš ji.
13.06.2008 21:19:00 | Psavec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?