Pro přátelé
Anotace: Taky jedna na dobrou noc
Pozoruji nebe,
na kterém teď
velký měsíc svítí,
září tak,
jako louka pestrého kvítí.
Vypadá jako zlaté
klubko nití,
které se pořád
jen třpytí a třpytí.
Krásná luna
na nás hledí,
a vyvolává vzpomínky,
na které teď myslím nyní.
Za chvíli nám
zmizí za mraky,
tak já Ti můj milý příteli,
přeji dobrou noc
a jdu spát taky .
Přečteno 541x
Tipy 1
Poslední tipující: padající do neznáma
Komentáře (0)