Žaluju hvězdám
Anotace: aktuální pocit toho, že líp nebude...
Utíkal jsem
a zase se vracel
- bloudil jsem
Něco ztrácel,
něco jiného našel
Schovával se
a chtěl umřít
Radoval se z nového svítání
a každého nádechu na tomhle světě.
Žil očekáváním pro další chvíli,
žil tím, že něco na mě čeká…
Žaluju hvězdám
a ptám se jich,
proč pád tak strašně bolí.
A odpověď?
Přečteno 318x
Tipy 9
Poslední tipující: Angee, pejrak, Mraveneček, Barunka=o), Onqa, Anastacia-Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)