Neskáč! (alebo sa aspoň traf)

Neskáč! (alebo sa aspoň traf)

Anotace: ...

Ach Bože,akí sú ľudia malí z tejto výšky,
nikdy som nemyslela,že strecha je tak vysoko,
asi stavaná v štýle baroko,
sem len ťažko dostať lístky.

Podomnou plno svetiel,aha hasiči,
kričia:neskáš prosím z tej veľkej výšky,
no ich hlas ku mne slabo dolieha,
nepočujem nič,krv mi v žilách zoviera.

Dala som si to najkrajšie tričko,
aby som ho nezašpinila,nestojím pri múre blízko,
nohavice tie,ktoré sa mi tak páčili,
v ktorých udiali sa,no my vieme aké činy.

Neskáč,prišlo ku mne posledné slovo,
počula som ho tak presne,no už neskoro,
pozri,aká veľká natiahnutá trampolína,
no škoda,že moje mŕtve telo neobopína...
Autor maliska, 13.06.2008
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí