Moře
Anotace: Kdo ví ce láska , kdo ví co je štěstí ? Každý má o tom jinou představu a má je ukryta v této básni!
Moře
Co je to štěstí ,
co je láska,
je to přes moře neštěstí ,
jen pouhá lávka.
Je uzká , kluzká,
a když jdou po ní dva,
říkaj si slova nádherná,
aby jse nedotkly dna.
Nechtěj dotknout se neštěstí,
nechtěj žít v smutku,
chtějí plavat ve stěstí,
a bydlet spolu v domku.
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Oťas, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)