Anotace: jinak řečeno...i v uzavřeném oddělení...mohou být lidé spolu spjatí...odděleni….
tahle tvá báseň
mi připoměla Kouzelníčka,
přítele z Literu...
.
příjemný svěží styl, rozverný,
milé slovíčkaření...
jako třeba:
od severu nebo z jihu
spočítám každou tvou pIHU
(povídají roboti)
.
:o))
15.06.2008 15:47:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd