On a jeho pevnosť
Šliapol si mi na hlavu,
napľul na chrbát
a ani sa neobzrel...
Urobil si to na svoju slávu,
aby si postavil mohutný hrad
a po nociach pri ňom bdel...
Prijal si ma ako slúžku,
veď hrad je tak mohutný
a mňa najviac nenávidíš...
Už mám na sebe tú bielu blúzku
a ty rytier udatný,
už dávno spíš...
Komentáře (1)
Komentujících (1)