Niečo sa stalo
Niečo sa stalo
s oblohou,
zahalili ju mraky.
Niečo sa stalo
s prírodou,
prestali lietať vtáky.
Niečo sa stalo
s časom,
zastal na prvej minúte.
Niečo sa stalo
s peniazmi,
žiadne nie sú minuté.
Niečo sa stalo
so slnkom,
prvý ranný lúč neprišiel.
Niečo sa stalo
so mnou,
už viem,veď ty si odišiel.
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
Komentáře (2)
Komentujících (2)