Rudické propadaní a velmi vzácná játrovka
Anotace: Stalo se mně to na výletě.Zbytek cesty měn v botách čvachtalo, ukapávalo ze mně bláto...No paráda :D
Rudické propadaní a velmi vzácná játrovka
No...
já jsem byla vždycky
ta, která když se
ostatní hrajou v
písku
stála opodál,
aby se neušpinila
nebo prostě tak.
A tentokrát
jsem se prostě odvázala.
Přestala jsem být strojená.
Yeah!
Vylezla jsem na
velkou
mechem porostlou skálu,
a přešla jsem potok
po dřevěný, vratký
kládě.
Jenže, ejhle,
zajela jsem do bahna
až po koleno,
a spadla kecla jsem
si na zadek.
A co!
Mně to bylo v tu chvíli
úplně strašně moc jedno.
Ten pocit
nejde popsat,
to se musí zažít.
Pak jsem si lehla do trávy
a pozorovala
nadýchaný
běloučký obláčky...
Jo bylo to prostě
nepřekonatelný.
Ale to nezjistíte,
dokud se vám
nestane to s tím
bahnem.
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Dračičák, Psavec, Pišák
Komentáře (3)
Komentujících (3)