Útes
Anotace: .......vlastně tak nějak o ničem......hlavním tématem je pověstná "ona"....
Na okraji útesu,
ve stínu soumraku,
vítr jí zpíval do vlasů
kolébavky od ptáků.
Vlivem žalu s lítostí
jí duše ztěžkla vinou,
a místo všech těch radostí
se z očí slzy linou.
Pak udělala jeden krok
a všechno co ji trápilo
....se jednodušše ztratilo...
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)