Tyhle hrany jsou jako nože nabroušený
denně obehraný
jako kafemlejnek
je to k vzteku
jeden na druhýho házíme si často deku
plnou špíny
už není MY
je JÁ a TY
a prachy
jsme na tom všivým světě zbyli...
17.07.2008 21:46:00 | spare
Nerozhodno je když padne mince na hranu...
15.06.2008 12:43:00 | Chancer
Ovládnutím rovnováhy (nejen při chůzi na hraně) se ostrá a nebezpečná místa zaoblí a úzkost se vytrácí. Moc pěkně napsaná.
15.06.2008 11:31:00 | Dota Slunská
Jak jsou složité, tak jsou skvělé...všechny Tvoje básně.
A nestyď se, píšeš krásně:-)
Blahopřeji k jubilejní.
15.06.2008 10:53:00 | spare