Propitá do cizích náručí
Anotace: "spisy elektrických víl... a jiné spleenárny"
v přítmí dlaždic Už je strašná tma Jen pár lamp
poslední tanec elektrických víl
v předměstí
jdu zásadně alone
.."sakra!!! vždyť já Tě miluji...!!!"
...
jdu a pálí mě každej krok
do bosých nohou
nahých jako ty
už se zajisté svlékáš
někomu
ze svých prohřešků z doby co tě
tlačí v botě z kaluží
tak dokonale
že není vidět jak jsi ještě
včera jamovala na ulici
za peníze a příležitostně nabízela
své lačné tělo
.."doprdele!!! bylas' moje a já tě
propil..!!!"
Celá Praha její plesy Její slzy Její smích
To všechno... "Kruci vidím tě!!!
Jsi tam!!! Nechci jinou!!! Už jsem si na Tebe zvyk'!!!
Kurva! Nechci si zvykat znova... a na jinou!!!
Chci tebe...
lásko."
Přečteno 256x
Tipy 11
Poslední tipující: just me, loveSKA, jára spots, Renatka, Churry, hanele m., Favi
Komentáře (3)
Komentujících (3)