Stařec se usmál
Anotace: takova pohadka...prvni jarni list...
Stařec se usmál a
zahodil list
v podvedomé touze
nechat se pouze
vést.
Stařec se usmál
na první jarní list
v bezejmenném lese
ticho se nese
na křídlech mlčení
do ticha vzkřikl
“ty máš jméno
budiž Požehnaným
dávám ti svou sílu
dávám ti své jméno
jako znamení…”
/paseky, nebe, oblaka
a jehličí, a mech, a šípky na stráni/
stařec se usmál
v pozdním jarním svítání
stařec se usmál
/ulehl na pučící zem/
a tvář mu zakryl list
první
jarní
list.
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Šantir, adida, fialová, spare
Komentáře (2)
Komentujících (2)