Proč...?
Anotace: Mých pár otázek v podobě básničky...
Proč dějí se věci, tak jak se dějí?
Proč jedni pláčou, druzí se smějí?
Proč někdo stále trpí a strádá?
Proč černý splín do duše se vkrádá?
Proč není na světě jen radost a láska?
Proč život je jedna veliká sázka?
Proč člověk musí stále se bát?
Darovat srdce-někoho milovat.
Já chtěl bych znát odpověď na tyto otázky.
Vědět co dělat a nespoléhat na sázky...
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, bokken, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)