Noční putování
Hvězdy na obloze jasně svítí,
já se brouzdám řekou plného kvítí.
Ztrácím se v té nádherné kráse
a přitom něžné spáse.
Zastavím se uprostřed té kvetoucí záhady,
očima zahleděnýma na nebe,
ponořím se do dobré nálady
a usměji se na tebe.
Připadá mi to jako voňavý sen,
o letní noci,
kdy čaroděj má ve své kouzelné moci,
vytvořit nový slunný den.
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: synanceia, padající do neznáma
Komentáře (1)
Komentujících (1)