Anotace: .
působí to na mě jako velká tichá a tmavá místnost...v osamění... snad tohle nebude na dlouho, sem ráda, že se vracim :) a snad i ty budeš mít lepčí náladu (já se pokusim víc naslouchat a min zvanit :) fakt!)
15.06.2008 19:24:00 | stmivani.na.lepsi.casy
velmi zajimave dilo, me se libi, je vtom mnoho a prece tak malo, nektere slovni obraty jsou velmi vydařene...
15.06.2008 18:11:00 | saddova