Chci abys byl můj IV.

Chci abys byl můj IV.

Anotace: Podnadpis: Tak to končí.

Sbírka: Chtěla sem

Tak to končí.

Jako vždy,
když v něco doufám,
uteče mi naděje,
mezi prsty.

Tak to končí.

Jako vždy,
když se na něco upnu,
přestávám myslet reálně
a jen doufám. Chyba.

Tak to končí.

Klepou se mi ruce,
polévá mě chlad,
pálivý oči
a velký bolehlav.

Tak to končí.

Jsem blázen a snílek,
co neumí se smát.
Jsem jen zasranej srab.
"Blázínek ale sladkej" říkával.

Tak to končí.

Mezi nebem a zemí,
velká vzdálenost -
- velký pád.
Konec snění.

Tak to končí.

A kde je chyba?
Z mojí strany.
I když to vím,
tak poradit si neumím.

Tak to končí.

Je jak oheň,
já jak voda.
Asi to tak mělo být.
"Proč?" ptám se. Sama sebe.

Tak to končí.

Odehnala jsem ho
a přesto mi chybí.
Je to odraz,
mého já.

Tak to končí.

Díky mě a mým rozhodnutím,
díky zvláštním myšlenkám.
Nemohoucnosti.
Mě vlastní.

Tak to končí.

Musím se ušklíbnout,
sama nad sebou.
Až moc dobře se znám.
Nic nevychází.

Tak to končí.

Znovu se můžu zlobit,
jen na sebe!
Znovu se můžu smát,
sobě a s ironií.

Tak to končí.

***
****
***

Tak to končí.
Tak to končí.
Tak to končí.
S hlavou v dlaních.
Autor *whatsoever*, 15.06.2008
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

moc se mi to líbí je to tak pravdivý a zajímavou formou psaný zaujala mě i kldyž bez veršů ale tady se to hodí někdy verše jen vše zkrášlí

26.09.2008 12:47:00 | The Crow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel