Anotace: kdo neví, nepochopí...kdo netančil, neucítí...
a kdo těm srdceryvným blábolům věří? Já, já, já...já věřím...
20.06.2008 09:56:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Třeba ještě lítat budou... moc by si to přáli... Ale ještě možná hodně vody proteče... z očí...
16.06.2008 22:00:00 | Blázen? =)
nene, ti co netančili "cítili žárlivost při každém kroku".... víš...
až dobře téhle rozumím a je moc hezky napsaná... i když netančím (tak jak bych někdy chtěla)
16.06.2008 12:27:00 | Trdlo