Krátkozrakost
Anotace: ... "kosí bratři, k sobě patří"
Beze smyslu,
bez rozmyslu,
začal s vlky výt,
asi chtěl mít klid.
Bez svědomí,
do bezvědomí,
rozkrádá nám republiku.
Říkáte si? "Ten má kliku."
Jednoho dne smrtky kosa,
polapila toho bossa.
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Borecká, Bíša, igniss, monterka, Sandra_T, Psavec, Marfuša
Komentáře (4)
Komentujících (3)