Ruku v ruce
Ruku v ruce jdou si k dětem
bolest a láska co chodí světem
ruku v ruce přichází obě ke štěstí
nerozlučitelná dvojce lásky a bolesti
po pravé straně láska vše je krásné
na levé bolest a černo jak když zhasne
láska bere květy do dlaní
a bolest o krásu je připraví
když láska umírá bolest vedle se usmívá
jen ruku v ruce jdou si dál
láska umřela s bolesti zůstal jsem sám
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)