Jak dlouho . . . ?
Mezi pšenicí a žitem
rudá mez
V záplavě vlčích máků
jeden modrý květ
myslím na čekanku
a hledám odpověď
Můj Bože
jak dlouho ještě
budu muset splácet
svůj prapodivný dluh ?
Přečteno 325x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, 6thSun, isisleo, Lota, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)