Čím hlouběji, tím líp. I ve víně se pravda skrývá přeci až na dně ;-)
Robot hlásí, že máš OCI otevřít dokořán...nebo pořádně prostudovat OCI jiných? Na to už musíme přijít sami!
16.06.2008 17:04:00 | Chancer
Pod povrchem se dějí věci! Jen letmé nahlédnutí je fascinující, co teprve tedy úplný ponor! :-)
16.06.2008 13:17:00 | 6thSun