I duše se mění
Krouží nad hlavou černý pták
někdo se zmýlil je to drak.
Černá je duše člověka co jednou zhřešil, třeba kradl.
Rázem se změní v bílí mrak.
Duše se mění je to tak.
Změnit se může třeba vrah, když má z Bohem kladný vztah.
Prošli tu davy bílejch dam,
od kut kam kráčej, jednu znám.
Po smrti život nekončí,nad tou správou srdce poskočí.
Ref: Žijeme máme se proč smát, nemusí se člověk
jenom hnát.
Život sis nedal,proč ho brát,život žít- nemusíš se
bát!
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: igniss, 6thSun
Komentáře (0)